מרכיבים: | |||
1 קילו | דלורית - קלופה | ||
2 | קישוא - קלופים | ||
1 | חציל - קלוף | ||
3 | גזר - קלופים | ||
2 | תפוח אדמה - קלופים | ||
2 כף/ות | פלפלצ'ומה | ||
2 כף/ות | שמן תירס - או שמן קנולה | ||
מלח | |||
0.5 כפית/ות | כרוויה - (קימל טחון) | ||
מיץ לימון - סחוט מחצי לימון או כפית לימון כבוש קצוץ (זה כבר שדרוג שלי) | |||
מבשלים את הירקות במים עם מעט מלח עד לריכוך, מועכים את הירקות עם המועך של הפירה או עם מזלג, מוסיפים את השמן והתבלינים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים כסלט שמלווה את הקוסקוס. טעים חם או קר.http://www.mevashlim.com/Recipe/10224001.asp
No comments:
Post a Comment